KİNDNESS İS ... VİRAL e-TWİNNİNG PROJESİ..

KİNDNESS İS ... VİRAL

Kuruculuğunu Psikolojik Danışmanı Metin ATLI ve İtalya'dan  Okul Öncesi Öğretmeni Catia Di Mille'nin yaptığı okulumuz öğretmenlerinden Gülper IŞIK ENGİN'in de ortak olarak yer aldığı Kindess is.. Viral  eTwinning projesi okulumuzda uygulanmaktadır. 

Projenin Amacı: Günlük bir uygulama olarak küçük jestler, sabır, özen ve nezaket öğretmek de sapkın davranışları önlemenin iyi bir yolu olabilir. Başkalarının ihtiyaçlarını kendi ihtiyaçlarını unutmadan dinlemenin önemini öğretmek bizi ve dünyayı daha iyi kılar. Artık fiziksel mesafelerimizi korumamız gerektiğine göre, kalplerimizi bedenlerimizden daha da yakınlaştıran "nezaketten" oluşan bir yakınlık inşa edebiliriz.

     İşbirliği, dayanışma, karşılıklı saygı, farklılıkların kabulü, arabuluculuk becerileri, kişilerarası etkileşimin farklı yollarının tanınması, birlikte kutlanması davranış ve tutumlarını teşvik etmek için yolu özelleştirmek mümkün olacak.

     Insegnare piccoli gesti, la pazienza, la cura, la cortesia, una pratica quotidiana può risultare anche un buon mezzo di prevenzione di comportamenti devianti gelir. Insegnare l'importanza dell'ascolto dei bisogni degli altri senza dimenticare i propri rende migliori noi ed il mondo.


15-01-202115-01-202115-01-202115-01-202115-01-2021



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 1  kişi beğendi