Prof. Dr. Fuat Sezgin Anaokulu
FIRAT MAH. 584. SK. NO 5/1 KAYAPINAR / DİYARBAKIR

VİZYON

Kurumumuzun misyonu, okul öncesi eğitimin temel ilkelerine uygun olarak çocukların, beden, zihin ve duygu gelişimini sağlamak, onları ilkokula hazırlamak, Türkçeyi doğru ve güzel konuşmalarını sağlamak, bireysel farklılıklarını göz önünde bulundurarak sevgi, saygı, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma gibi sosyal davranışları kazandırmak, kendini tanıyan, sorunlara çok yönlü bakabilen, araştırarak, sorgulayarak, üreterek, yaparak ve yaşayarak öğrenen, milli ve manevi değerlerine sahip çocuklar yetiştirmektir.

MİSYON

Okul öncesi eğitim alanının hedef ve amaçları doğrultusunda okul öncesi dönem çocuklarının gelişim düzeyleri, öğrenme hızları, ilgi alanları ve ihtiyaçları dikkate alınarak ve aileler ile işbirliği içerisinde yaşam boyu öğrenmeyi destekleyecek şekilde eğitim ortamı oluşturarak kendini ifade edebilen, çevreye duyarlı, araştıran, özgüveni yüksek bireyler yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM

İKİLİ EĞİTİM

07:30 - 12:30 12:30 - 17:30

Kayapınar İlçe Merkezinde

Diğer Hususlar

Okulumuz yeni bir okul olup 2020 Eylül Ayı itibarıyla Eğitim - Öğretime başlamıştır.